Det är alltid ett mindre kaos som uppstår i samband med en flytt. Först måste du se till att hela hemmet packas ner i lådor, därefter kommer flyttstädningen och det administrativa.

Att flytta från en bostad till en annan är idag väldigt vanligt. Oavsett varför man väljer att flytta ser processen detsamma ut för alla. Därför har vi satt ihop en lista med tre snabba, enkla och värdefulla tips som du kan använda dig av.

Flytta enklare med 3 bra tips

1. Boka flyttstädning

Genom att boka flyttstädning i Norrköping eller på den plats du bor kan du skippa den värsta delen av flytten. Ett seriöst städföretag hjälper dig med hela ditt hem och ser till att det är skinande rent. Naturligtvis kan du använda dig av RUT-avdraget för att sänka dina kostnader.

2. Börja i tid

Vänta inte med att börja packa och dona! Packa ner föremål du inte har användning för, t.ex. sommarkläder under vintertid och vice versa. Att packa tar oftast längre tid än man kan tro. Här passar du även på att rensa ut hemmet på onödiga ting.

3. Packa rätt

Märk alla dina kartonger och se till att inte blanda föremål från köket med föremål från sovrum eller badrum. Kläder packar du lättast i mjuka (eller hårda) väskor. Använd strumpor, handdukar och kläder för att skydda ömtåliga föremål.